Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /web/u/blackis/wp-content/themes/bib/single.php on line 7

Fjärilsommar

den: 15 november, 2012

 • Fjärilsommar

  ”Marie-Louise Steiners debutroman om Lars Levi Laestadius är fängslande. Som läsare känner jag verkligen stor respekt för denne mans kamp genom livet. Lite synd är det ändå att Laestadius familj, de många barnen, hans tysta men strävsamma hustru Cajsa-Brita, bara blir fotnoter i historien. ”

  Lars Hedström / Norrbottens-Kuriren 20 november 2012

   

   

   

   

  ”Boken, som har faktabakgrund, täcker händelser under Laestadius första 45 år, det vill säga tiden före den berömde väckelsepredikantens framträdande i svensk kyrkohistoria. […] En välskriven bok som på ett intresseväckande sätt lyfter fram en okänd sida av en känd kyrkoman.”

  Hans-Evert Renérius / Sambindningen