Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /web/u/blackis/wp-content/themes/bib/single.php on line 7

När konsten tränger alltför nära inpå av Peo Rask

den: 12 mars, 2011

  • ”I all enkelhet är Peo Rasks lilla kriminalserie en lysande idé. Den kan nog pågå i många år till. Livet i vår lilla stad ger hela tiden upphov till nya uppslag. 80 sidor är överkomligt. Speciellt som kommissarie Marklund inte behöver klara upp de mord som begås.”

    Lars Hedström / Norrbottens-Kuriren 4 maj, 2010

     

    ”När poeten, tidskriftsredaktören och förläggaren Peo Rask skriver deckare gör han tvärtom: hållet det kort. Och dessutom nästan helt utan spänning och blodiga detaljer. Här finns ett överraskande och rätt skönt sätt att alldeles svepande sammanfatta· ’Kvällen fortsatte som den brukade, långt in på småtimmarna och med bad och korvgrillning’.”

    Jenny Tunedal / Aftonbladet 4 juni, 2010