Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /web/u/blackis/wp-content/themes/bib/single.php on line 7

Mörtlunds Mona av Mona Mörtlund

den: 12 mars, 2011

  • Mörtlunds Mona av Mona Mörtlund”Jag tycker att den här boken borde finnas i varenda skola i Tornedalen och gärna på andra håll i Norrbotten och Sverige som alternativ läsebok. Dikterna är korta och enkla att förstå men handlar om tillvarons väsentligheter och kan sätta i gång bra samtal om hur det kändes att leva förr och hur det känns nu. Säkert kan boken också inspirera barn att skriva egna dikter. Och så har man spridit lite poesi mitt i vardagen.”

    Sven Nyberg / Norrbottens-Kuriren 15 september, 2009

     

    ”Det är en ömsint och varsam skildring av en barndom ”

    Patrik Boström / Norrländska Socialdemokraten 19 september, 2009