Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /web/u/blackis/wp-content/themes/bib/single.php on line 7

Fabriksområdesforskare Felicia Fahlander av Rask & Svanberg

den: 12 mars, 2011

  • Fabriksområdesforskare Felicia Fahlander av Peo Rask och Felicia Svanberg”Visir / slägga / kikare / taggtråd / hink” Det är coola grejer. En hel värld byggs upp runt Felicia, ibland på rim, ibland inte. Det är härligt att vistas i Peo Rasks varsamma text och Fanny Felicia Svanbergs häftiga bildvärld. Och jag tycker det är skönt att det är mamman som jobbar på järnverket och pappan som gör bakverk och inte nödvändigtvis tvärtom.”

    Anna Nyström / Norrbottens-Kuriren 8 oktober, 2010

     

    Utvald till en av 2010-års bästa bilderböcker av Luleå stadsbibliotek