Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /web/u/blackis/wp-content/themes/bib/single.php on line 7

Dubbelkrut av Birger Vikström

den: 12 mars, 2011

  • ”En av de saker som Vikström med förmodan tänkt åstadkomma under sin levnad var ännu en, mustigare, lyxutgåva av Dubbelkrut i färgtryck. Det är bildprototyperna till detta projekt – en sedan länge nedgrävd piratskatt i Kungliga Bibliotekets arkiv – som Black Island Books förlagschef Peo Rask nu grävt fram och baserat sin påkostade och vackra bok på. 2010 års Dubbelkrut är också något alldeles extra. Boken är en hyllning till den drivne stilisten Vikström, såväl författaren som tecknaren.”

    Erik Jonsson / Västerbottens-Kuriren 29 november, 2010

     

     

    Utvald till en av 2010-års bästa berättelseböcker av Luleå stadsbibliotek