Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /web/u/blackis/wp-content/themes/bib/single.php on line 7

da capo av Karl Petersen

den: 12 mars, 2011

  • Da Capo av Karl Petersen”Karl Petersen är en god berättare, och han skriver ungefär på samma vis – jag kan nästan höra hans röst från boksidorna. Texterna är enkla och nära, precis som jag tycker att en självbiografi ska vara.

    Det finns inga braskande avslöjanden i Da capo. Ingen lobbyism, inget politiskt dravel, inga stora ord och inget självskryt. Det är istället en ärlig och varm skildring av en helt vanlig människa, som visat att med vilja och hopp om förändring kan man bygga ett samhälle där även små medel kan förvandlas till stora resultat.”

    Ida Folkesson / Norrländska Socialdemokraten 26oktober, 2010