Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /web/u/blackis/wp-content/themes/bib/single.php on line 7

Limbo av Viktor Johansson

den: 12 mars, 2011

 • Limbo av Viktor Johansson

  ”Limbo är fylld av färgstarka karaktärer som alla har något att diskutera med prisjägaren Julian Yakub. Vikor Johansson låter dem göra det utan att lägga värderingar i vad de har att säga. Han låter dem filosofera fritt, om än abolsut inte tanklöst, vrider och vänder på resonemangen på ett intelligent Kafkadoftande manér och använder både humorn och svärtan som krydda.

  Därför är Limbo så mycket mer än en dramatisk berättelse. Den är istället ett språng ut i en existentiell filosofi som rör sig mellan verkliga och hallucinogena världar, ett rätt kraftfullt politiskt inlägg men framförallt en mycket modig och lyckad debut av Johansson.”

  Ida Folkesson / Norrländska Socialdemokraten 28 mars, 2009

   

   

  ”… en skildring av hur jaget har formats och till vad, och boken är välskriven och välformulerad, med vissa ekoeffekter och upprepningar som förstärker intensiteten. En lovande debut!”

  Annika Johansson / Sambindningen 2009:11